Tiedote

VEKA -kaapelinvetolaitteen, KAKE -kaapelinkelauslaiteen / linjanpurkulaiteen ja KARU -kaapelinohjausrullan valmistus on siirtynyt JKS Products Ltd:lle.

Saka-sahan tuoteoikeudet ovat myynnissä. Tästä lisätietoja antaa Heikki Kvist puh. 0400 587 255

Tuotteet myös leasing-rahoituksella

Meiltä saa tuotteet nyt myös leasing-rahoituksella, jossa sopimuskauden lopussa
on mahdollisuus lunastaa tuote itselle.

Kake joutui maan alle

Asiakkaamme Elimäen Huoltopalvelu Oy:n Heikki Lustig on ollut erittäin tyytyväinen mies hankittuaan kaken avuksi tunnelityömaalle. Hän asensi kaken kurottajaan ja koska tunnelissa ei koneita käännellä, teimme kakesta kahteen suuntaan toimivan eli kelata voi molemmista suunnista. Heikki kertoi, että paljon on työtä ja selkää säästetty, kun noita kuvissa näkyviä paksuja ja pitkiä kumikaapeleita ei enää ole tarvinnut käsin vedellä suuntaan eikä toiseen. Tämä kake onkin meillä sitten työpaikkansa mukaan nimitetty tunneli-kakeksi. Kuvat on ottanut Heikki Lustig Ja hänen luvallaan ne nyt julkaistaan muidenkin ihailtaviksi.

Oulun Energian ja Koneurakointi Holtinkoski Oy:n pilotti

Asiakkaamme Koneurakointi Holtinkoski Oy ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy ovat helmikuun alussa käynnistäneet linjanraivaushankkeen, jonka tuloksia ja kokemuksia odotamme mielenkiinnolla.

Verkosto 2017 -messut

Verkosto 2017 -messuilla on mukava tunnelma ja kävijöiden runsas mielenkiinto tuotteitamme kohtaan innostaa meitä jatkamaan. Lupaamme siis edelleenkin valmistaa työtä helpottavia ja työturvallisuutta lisääviä työkoneiden lisälaitteita. Vaikka olemme tuotekehityksessä ajatelleet ensisijaisesti verkonrakennusta, ovat asiakkaamme meitä kekseliäämpiä käyttökohteita miettiessään. Tästä yhtenä esimerkkinä kaken käyttö metrotunnelityömaalla kumikaapeleiden käsittelyyn. Kiitämme kaikkia teitä, jotka osastollamme vierailitte ja toivomme kaikilta nettisivuillamme käyviltä jatkossakin yhteydenottoa joko tilausten tai tuotekehityspalautteiden merkeissä.

Saka 180 -sahasta uusi malli

Olemme kehittäneet saka 180 -sahasta uuden mallin, jonka ensiesittely tapahtui Verkosto 2017 –messuilla. Patenttihakemuksen jätimme PRH:lle juuri ennen messuja. Uudessa mallissa on laippaan kiinnitettyjä tukia, joiden ansiosta vaakasahauksessa risukko ei pääse pakenemaan sahaavan ketjun ulottumattomiin. Tämä mahdollistaa siis vaikkapa linjan alustan raivauksen samalla kertaa vieruspuiden karsinnan kanssa. Tukia voidaan asiakkaan halutessa asentaa laippaan molemmille sivuille, koska eivät tuet estä pystysahausta vaan joissakin tilanteissa voivat jopa auttaa siinäkin. Uusi malli on vielä testausvaiheessa.

 

Kake -kaapelinkäsittelylaitteen uusi ilme

Kake -kaapelinkäsittelylaitteemme on saanut uuden ilmeen, kun asiakkailta tulleiden palautteiden ja kehitysehdotusten perusteella lisäsimme tukijalan. Tämä parantaa ennen kaikkea työturvallisuutta, mutta myös laitteen käytettävyys paranee muutoksen myötä. Nyt kaken voi laskea turvallisesti maahan varastointia varten tai työkalua vaihdettaessa, eikä ole pelkoa kaatumisesta, vaikka se ei koneessa kiinni olisikaan. Laitetta ei myöskään tarvitse enää erikseen tukea kelan puolelta. Linjalta purettuja lankoja kelatessa kake voi olla maassa, eikä silti tarvitse varoa, ettei kela osu pyöriessään maahan. Messuosaston kuvassa näkyy tarkasti katsoen kaken takasivulla oleva kiinnike, jolla kake voidaan kytkeä esimerkiksi kaivurikuormaajan etukauhan paikalle. Tämä laite meni messuilta suoraan asiakkaalle.